Gratis verzending vanaf € 100,00
Uitgebreid assortiment
Deskundig advies
iDeal betalen of achteraf op factuur
Home / Praktijkinrichting
Toon Filters
0
Onbeperkt

Praktijkinrichting

Profyte medical heeft een compleet assortiment producten voor de inrichting van een medische praktijk voor ziekenhuizen,artsenpraktijken, klinieken en overige zorginstellingen. Van anatomiemodellen en instrumententafels tot kinderspeelgoed, artsentassen, medicijnkasten en visuskaarten. Al onze aangeboden producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bestand tegen intensief gebruik in een medische omgeving.

Als u het gewenste product niet op onze website kunt vinden, of als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om u persoonlijk het juiste advies te geven!


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Praktijkinrichting

Profyte medical levert een compleet programma aan producten voor de inrichting van uw medische praktijk. Onze producten treft u niet alleen aan bij fysiotherapeuten en artsenpraktijken, maar ook bij zorginstellingen en ziekenhuizen. Onze producten zijn meestal van Hollandse kwaliteit, en wij als Profyte medical zorgen graag voor een betrouwbaar advies en service.

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere kantoorartikelen, koffieautomaten, artsentassen en artsenkoffers, onderzoekslampen, vaatwassers en medicijnvermalers.

De meeste van onze producten zijn aanpasbaar en geschikt voor iedere vraag vanuit de zorg. Neem gerust contact met ons op wanneer u de mogelijkheden wil bespreken en een passend advies wil ontvangen.

 


Laatst bekeken producten